Anmeldelser & Nomineringer
Anmeldelser
BRYGHUSET BEDSTE I NORDJYLLAND 2023
“Man kan jo sagtens lave mad med høj kvalitet, hvis man også tager en høj pris for det. Men for mig er det enormt dejligt at vise, at vi også kan lave mad af en rigtig god kvalitet til en skarp pris.”
Læs mere her
VINDER AF ÅRETS BRASSERI 2018
“Sådan! Vi er så stolte og taknemmelige”
Læs mere her
BRYGHUSET BEDSTE I NORDJYLLAND 2018
“For mig er det en investering i personalet og i restaurantens omdømme. Det giver os en masse erfaring og stolthed omkring det, vi laver.”
Læs mere her
VINDER AF ÅRETS BRASSERI 2015
“Brasseriets styrke er at yde det gode måltid”
Læs mere her
“5 GAFLER” NORDJYSKE 2015
“Maden var perfekt”
Læs mere her
WHITE GUIDE DANMARK 2015
“Gourmet til brasseriepris”
Læs mere her
WHITE GUIDE DANMARK 2014
“Vendia Brasserie overgår sin titel”
Læs mere på Nordjyske.dk »
“5 GAFLER” I NORDJYSKE
“Bryghuset imponerer igen”
DEN DANSKE SPISEGUIDE 2011
“Spændende og innovativt køkken”
ÅRETS BISTRO 2010:
“Vendia Bryghus landets bedste bistro”
POLITIKKEN SKRIVER 2009:
“Vedholdende vendelbo forkæler ganen”
DEN DANSKE SPISEGUIDE 2009:
To stjerner til Brasseriet
NORDJYSKE SKRIVER 2008:
“Smagsprøver på himmerige”
SMAG OG BEHAG SKRIVER 2008:
“En sublim madoplevelseUdsøgt betjening, delikat mad og god øl”
DEN DANSKE SPISEGUIDE 2008:
To stjerner til Brasseriet
Nomineringer
NOMINERET TIL BEDST I NORDJYLLAND 2023
NOMINERET TIL ÅRETS BISTRO/BRASSERI 2021
BRYGHUSET NOMINERET TIL ÅRETS BISTRO/BRASSERI 2018
VENDIA BRASSERIE NOMINERET TIL ÅRETS ØLOPLEVELSE 2016
KÅRET TIL ÅRETS BRASSERIE 2015:
“Det er oplevelsen af måltidets basale kvaliteter, der prioriteres fremfor den innovative, sofistikerede gastronomi”
PRENOMINERING TIL ÅRET FROKOSTRESTAURANT 2014
PRENOMINERING TIL ÅRETS BRASSERI/BISTRO/SPISESTED 2012
PRENOMINERING TIL ÅRETS BRASSERI/BISTRO/SPISESTED 2011
BRASSERIET NOMINERET TIL ÅRETS GERICKE 2010:
“Bryghuset Vendia vandt Årets Bistro 2010”
NOMINERING TIL ÅRETS BRASSERIE 2010:
“Brasseriet er klart blandt landets bedste”
NOMINERING TIL ÅRETS BRASSERIE 2009:
“Øl fra eget bryggeri samt Kristian Rises kreative
evner er elementer til at fastslå en gastronomisk succes”